Cautare

582 de rezultate pentru "laurentiu coca" (3.15 secunde)
La 8+1 masculin (Florian Hodorogea, Alexandru-Vasilica Mardare, Gheorghe-Costel Mihailescu, George Nedelcu, Pavel-Iulian Buiciac, Alexandru-Cosmin Macovei, Danut-Viorel Rusu, Cristian Ivascu, Laurentiu Stoenica), Romania a ratat medalia de bronz pentru doar opt sutimi de secunda.
Echipa lui Laurentiu Reghecampf a reusit un rezultat bun in deplasare si nu a lipsit mult sa obtina chiar un rezultat rasunator.
Laurentiu Regehcampf si MM Stoica au fost agresati verbal dupa meciul Dinamo - Gloria Bistrira, de pe Arena Nationala, dar n-au ripostat din cauza unei interdictii pe care au primit-o de la Gigi Becali.
Golurile echipei antrenate de Laurentiu Reghecampf au fost marcate de Piovaccari ‘12, Adi Popa ‘34 si Tanase ‘60. ... Laurentiu Reghecampf.
Laurentiu Reghecampf e convins ca Steaua o poate bate pe Schalke si numai imprevizibilul poate produce alt rezultat. ... Laurentiu Reghecampf Rezerve:
Alexandru Zob, Silvian Valcu, Laurentiu Banescu. ... Actorii - povestitori si regizori ai propriilor partituri sunt Alexandru Zob, Silvian Valcu si Laurentiu Banescu.
Jean Stoian - ghitara, Costel Nitescu - vioara, Razvan Cojanu - contrabas, Laurentiu stefan - tobe. ... Jean Stoian - ghitara, Costel Nitescu - vioara, Razvan Cojanu - contrabas, Laurentiu Stefan - tobe.
Jean Stoian - ghitara, Costel Nitescu - vioara, Razvan Cojanu - contrabas, Laurentiu stefan - tobe. ... Jean Stoian - ghitara, Costel Nitescu - vioara, Razvan Cojanu - contrabas, Laurentiu Stefan - tobe.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare a treia parte.
Catalina Porumbel si sotul acesteia, Laurentiu Voicu, si-au unit destinele sambata 27 august 2016. La momentul casatoriei, Catalina si Laurentiu Voicu aveau impreuna o fetita.
Laurentiu Reghecampf a luat parte la conferinta de presa unde a fost "deranjat" de remarca unui reporter care a catalogat golul lui Ionut Vina de la meciul cu FC Voluntari ca fiind "simplu".
Laurentiu Reghecampf a primit interzis la Snagov. Aflam ce a descoperit sexy impresara pe stick-uri si cum s-a pus Reghe in genunchi sa-i ceara iertare copilului.
Exact in Joia mare a Pastelui Catolic, Inaltul Laurentiu, Mitropolitul Ardealului, a dat publicitatii o veste mare.
Primele declaratii pe care le-a facut Laurentiu Reghecampf despre ce s-a intamplat in sala de judecata la proces.
Impresara si-a acoperit tatuajul cu chipul lui Laurentiu Reghecampf! Cu toate ca spunea ca nu tine mortis sa-l stearga, si ca va face asta doar daca un barbat ii va cere asta, Anamaria Prodan si-a schimbat decizia.
Iata ce poate pati Laurentiu Reghecampf, daca nu respecta ordinul de restrictie de 4 luni si o suna pe Anamaria Prodan sau intentioneaza sa se apropie de ea.
Scandalul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf intra intr-o noua etapa. Directia pentru Protectia Copilului a inceput o ancheta, dupa ce baiatul de 14 ani al cuplului ar fi fost traumatizat in urma certurilor violente dintre parintii sai.
Cei trei au fost identificati ca fiind Laurentiu Balanescu, de 35 de ani, Laurentiu Dinu, de 27 de ani, si Cosmin Marin, de 23 de ani, toti din municipiul Craiova.
Laurentiu de 32 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Renault avand o concentratie alcoolica de 0,47 mg/l alcool in aerul expirat. ... Laurentiu a fost condus la I.N.M.L.
Anchetatorii au stabilit ca, sambata seara, in apropierea barului Baraca de pe strada Dezrobirii din Craiova, intre Anghel Laurentiu Chimoiu si Cristinel Bisericaru, ambii din localitate, a izbucnit un conflict spontan.
google-analytics.com